שולחנות ערוכים


בין אם מדובר בחג או בכל ערב הכולל אירוח, השולחן הוא הלב. צורתו והקו הסגנוני חשובים מאוד, אך אולי יותר מכך, חשובים גודלו, המרווחים שהוקצו בו, בין כיסא לכיסא, החומרים שבחרו לשלב בו. כל אלו הם פרמטרים המשפיעים בסוף על  חוויית האירוח. ברור לכולם שמנות אנינות הן הבסיס אך גם הישיבה עצמה סביב השולחן, שעשויה לעתים להיות ממושכת (תלוי במספר המנות שתחליטו להגיש), חייבת להיות נוחה, אינטימית אך לא צפופה, כזאת שמאפשרת שיחה מהנה אך שומרת באותה העת על המרחב הפרטי של כל אחד מהסועדים. קולקציית השולחנות מבית נטוצי, מדגישה קווים גיאומטריים, ישרים, המייצרים מראה מודרני עכשווי ועם זאת, השימוש בחומרים והשילוב ביניהם שומר על הנימה הקלאסית המאפיינת את המותג.


זוויות חדות באות לידי ביטוי בפלטה העליונה וברגלי השולחן. שולחנות אוכל מתוך קולקציית הסתיו מבית נטוצי


ניכרים המראה הגיאומטרי והשימוש בשילובי חומרים יוצרי עניין בין זכוכית, עץ ומתכת. שולחנות אוכל מתוך קולקציית הסתיו מבית נטוצי


אולי יעניין אותך גם:

משתפים פעולה

מה עומד מאחורי שיתופי הפעולה המסחריים שיתופי הפעולה הגיעו בשנים האחרונות לשיא חדש. מעצבי על יוצרים שיתופי פעולה

STUDIO MEMO

סטודיו MEMO הושק ב- 2011 על ידי פרופ' רוברטו טאפינסי והאדריכל מאוריציו מאנזוני כסטודיו לעיצוב פרטי ריהוט עכשוויים

על כורסת המעצב עם רחלי בן אבי

צילום: אורית אלפסי מעצבת הפנים רחלי בן אבי החלה את דרכה בתחום העיצוב, לאחר שנים רבות בתפקידים בכירים בתחומי