על כורסת המעצב עם שולי אביטן

הכירו את המעצבת שולי אביתן, בעלת סטודיו לעיצוב פנים משנת 2005. עוסקת בעיצוב ובתכנון פנים של בתים פרטיים, משרדים וחללים מסחריים. אחד הפרויקטים האחרונים שביצעה, פרויקט יוקרתי למשפחה מהמגזר הדתי לזוג בשנות ה-60 לחייהם, הילדים כולם עזבו את הקן ובאים להתארח בסופי שבוע. 

צילום: ערן תורג'מן


הפרויקט

בית בישוב כפרי בצפון הנגב | שטח מגרש-500 מ"ר | שטח הבית – 250 מ"ר

עבור ריהוט הסלון נבחרו ספת Kendo, שולחן Tempo, מנורה Martini, כורסא Leyra ומתקן עיתונים Swing מבית NATUZZI.

 

צילום: ערן תורג'מן

ההשראה לעיצוב הפרוייקט

ההשראה העיצובית לבית זה נלקחה מהרצון שהבית ישקף את האנשים המיוחדים המתגוררים בו ומהסביבה בה ממוקם הבית. פלטת הצבעים הפנימית והחיצונית נלקחו מחולות הדיונה ושמורת הטבע המדהימה המשתקפת מבעד לחלונות הבית.

פריט ריהוט ראשון בתהליך העיצוב

בחירת הפריט העיצובי הראשון בתהליך העיצוב הינו לרוב המטבח, אשר סגנונו משפיע ולפעמים קובע את הטון העיצובי והעיקרי של החלל. בקשת הלקוחה למטבח בסגנון פרובנס ואהבתה לסגנון זה, היא שהכתיבה את הקו העיצובי העיקרי של הבית ולתוך זה שילבתי רהיטים ופרטי עיצוב מסגנונות שונים.

צילום: ברנרד בר

פרטי ריהוט ייחודיים בחלל

מערכת הישיבה בסלון של חברת NATUZZI רופדה בבד כותנה בגוון אפור בז', בנוסף שולבו פרטי ריהוט נוספים כגון צמד שולחנות, מנורה המכניסה לחלל גובה, ספסל והדום שרופדו בבד קטיפה בגוון חציל.

בחירת ריפוד בד עבור מערכות הישיבה, נבע מהרצון לחבר בין הסגנונות השונים ולהכניס לחלל יוקרה וחמימות. בפינת הקריאה עיצבתי ספריה מרשימה שיוצרה בהזמנה אישית ע"י נגריית בוטיק, המכילה בתוכה ספרי קודש. לחלל זה שילבתי כורסא מפנקת שרופדה אף היא בבד קטיפה ומתכתבת עם שאר הרהיטים בחלל הסלון.

צילום: ברנרד בר

טיפ לסיום

שילוב אלמנטים הלקוחים מסגנונות עיצוב שונים, מעניקים לבית את הייחודיות ומבדילים אותו מבית אחר באותו סגנון עיצוב.


אולי יעניין אותך גם:

THE WAY OF LIVING

הבשורות שהציגה נטוצי בתערוכת 2018 SALONE DEL MOBILE ביתן נטוצי בתערוכת SALONE DEL MOBILE שהתקיימה החודש במילאנו, הציג

מתחמם

מלבישים את הבית עיצוב עונתי מאפשר לחלל להיות תמיד מעודכן ובמקביל לשמור על ריענון קבוע. לכל עונה מאפיינים

חדש בחנות הדגל של נטוצי בהרצליה

מערכת ישיבה לונג ביץ' בעיצובו של האדריכל קלאודיו בליני. עוצבה בהשראת קו החוף לונג ביץ' בלוס אנג'לס, ששימש